Tarih: 25.03.2024 11:51

Davutoğlu, “Ün'ü bizimle bağlantısı var diye saraydan gönderdiler”

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Haber-Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Denizli’de seçim çalışmalarına katıldı. Davutoğlu gündüz saatlerinde esnaf ile buluşurken, iftar vaktinde ise partilileri ile bir araya geldi. Burada konuşan Genel Başkan, Sema Silkin Ün’ü kast ederek, “Bizimle bağlantısı var diye saraydan gönderdiler.O da ilkeli duruşu tercih ederek orda kalmak yerine bizi tercih etti”dedi.
Gündüz saatlerinde şehrin işlek bölgelerinde vatandaşlarla temas eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iftar yemeğinde partilileriyle buluştu. Ankara asfaltında bulunan özel bir firmadaki iftar yemeği programının açılışında Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım söz aldı. Yıldırım, Gelecek partililerin her zorluğa rağmen birlik ve beraberlik içinde yılmadan yürüdüğünü kaydetti. Ardından söz alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sema Silkin Ün ise, “Denizli’ye milletvekili olmadan önce söz verdim. Seçildikten sonra parti rozetini çıkaracağım diye. Seçildiğimin ertesi günü tüm Denizli’nin milletvekili oldum. Kimseyi ayırmadan canla başla Denizli için çalışmaya başladım. Denizli’yi geleceğe hazırlamak için Denizli’yi dünya kenti yapabilmek için kolları sıvadık. Bu kez büyükşehir belediye başkan adayı olduk. Seçilmemiz durumunda hiç kimseyi ayırmadan bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.
“Bizimle bağlantısı var diye saraydan gönderdiler”
Gecenin sonunda konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, “Milletvekilleri seçiminden önce aday belirleme sürecinde ince eleyip sık dokuduk. Denizli’de özel bir kişiyi aday yapmaya karar verdik. Bu kişi Sema Silkin Ün’den başkası değildi. İyi ki de onu seçip milletvekili yapmışız . Kendisi bizim için çok özel biri. Biliyorsunuz kendisi Emine Erdoğan’ın özel kalem müdürü idi Sırf bizimle bağlantısı var diye baskı yaptılar. Ün ise ilkeli duruşu tercih ederek bizim yanımıza geldi . İsteseydi sarayda önemli pozisyonlarda görevine devam ederdi . O bunu tercih etmek yerine bizi tercih etti. Saha çalışmalarında da herkesin kendisini bağrına bastığını da bizzat gördük. Kararımızın ne kadar doğru olduğunu bir kere daha görmüş olduk” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —